Word aflossingsblij

Heeft u een (deels) aflossingsvrije hypotheek? Bij deze hypotheek betaalt u alleen rente en hoeft u gedurende de looptijd niks af te lossen. Weet u al hoe u die af gaat lossen aan het einde van de looptijd? Het is goed om nu uw mogelijkheden te onderzoeken.

Ga er mee aan de slag!
Weet u al wat u gaat doen? Wilt u weten wat het voor u betekent? Ga er in ieder geval mee aan de slag. Dat woont stukken prettiger. Dat maakt ‘aflossingsblij’. 

Extra terugbetalen


Je hebt eigen vermogen opgebouwd en je lost hiermee de hypotheekschuld af.

Nieuwe hypotheek


Je sluit een nieuwe hypotheek af waarmee je de oude hypotheek aflost.

Verhuizen


Het kan zijn dat je persoonlijke situatie is veranderd. Je verkoopt je huis en lost met de opbrengst de hypotheekschuld af.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of weten wat  de beste keus voor u is? Voor advies verwijzen wij u graag door naar uw onafhankelijk adviseur. 

Selecteer uw hypotheek


Om in te kunnen loggen moet u eerst uw huidige hypotheek selecteren, zo kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste inlog omgeving.

Om aan te melden moet u eerst uw huidige hypotheek selecteren, zo kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste registratie omgeving.

Wij gebruiken cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.