Cookie Policy

Inleiding
Wij gebruiken cookies om u een optimale website-ervaring te kunnen bieden. Cookies helpen ons om te analyseren hoe u in het algemeen gebruik maakt van de website www.hypinvest.nl en hoe vaak bepaalde pagina’s worden bezocht. NIBC Bank N.V. is verantwoordelijk voor het gebruik van cookies op deze website.

Wanneer u onze website bezoekt, plaatsen we een of meer cookies (kleine tekstbestanden) op uw apparaat en/of kunnen we JavaScript, HTML 5 en andere digitale technologieën gebruiken om informatie van uw apparaat te verzamelen. In deze Cookie Policy noemen we al deze digitale technieken gezamenlijk “cookies”. In deze Cookie Policy vertellen wij u welke cookies wij waarvoor gebruiken.

De door cookies verzamelde informatie kan persoonsgegevens bevatten, zoals uw IP-adres. NIBC Bank N.V. kwalificeert als de verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens die we van uw apparaat verkrijgen door het gebruik van cookies op deze website. Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in ons Privacy Statement, waarin wij ook toelichten hoe u uw privacyrechten kunt uitoefenen.

Welke cookies gebruiken we?

Noodzakelijke cookies

Onze website kan niet goed functioneren zonder bepaalde cookies. We gebruiken de volgende noodzakelijke cookies, ook bekend als functionele cookies:

Naam

Provider

Doel

Duur

cookiesaccepted

hypinvest.nl

Deze cookie registreert een unieke ID die wordt gebruikt om te onthouden of de cookiebanner met informatie over het gebruik van noodzakelijke en analytische cookies al eerder aan de bezoeker getoond is.

1 jaar


Analytische cookies

Analytische cookies, ook bekend als statistische cookies, stellen ons in staat om de functionaliteit van onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren door het gebruik van de website te analyseren. Deze cookies sturen informatie terug naar onze gegevensanalysetool, Google Analytics van Google LLC (Google). We ontvangen informatie over hoe u onze website gebruikt en ermee communiceert en de hoeveelheid tijd die u op onze website doorbrengt. We verzamelen ook basisinformatie die betrekking heeft op het verzoek dat vanuit uw browser wordt gedaan wanneer u onze website bezoekt. Het kan hierbij gaan om informatie over het apparaat dat u gebruikt (device identifiers), uw IP-adres, cookie identifiers en client identifiers. We gebruiken Google Tag Manager om cookies en scripts te plaatsen en te beheren.

Ten aanzien van het gebruik van Google Analytics hebben wij de Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics van de Autoriteit Persoonsgegevens gevolgd. Dit betekent onder meer dat we Google hebben geïnstrueerd om de laatste drie cijfers van uw IP-adres te verwijderen (zodat het moeilijk is om het IP-adres te herleiden tot een specifieke bezoeker) en dat we de standaardinstellingen om informatie met Google te delen, hebben uitgeschakeld. Daarnaast hebben we een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies. De beperkte informatie die door het gebruik van Google Analytics wordt gedeeld met Google, kan worden overgebracht naar en door Google worden opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij het EU/US Privacy Shield, waardoor een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens wordt gewaarborgd.

We gebruiken de volgende analytische (statistische) cookies: 

Naam

Provider

Doel

Duur

_ga

hypinvest.nl

Deze cookie registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische informatie te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

2 jaar

_gid

hypinvest.nl

Deze cookie registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

1 dag

collect

google-analytics.com

Deze cookie wordt gebruikt om gegevens over het apparaat en het gedrag van de bezoeker op de website naar Google Analytics te verzenden en traceert de bezoeker op verschillende apparaten.

Sessie


Cookie-instellingen aanpassen

Tijdelijke cookies blijven gedurende de termijn zoals hierboven aangegeven op uw apparaat, tenzij u ze eerder manueel wist. Via uw browserinstellingen kunt u de cookies op uw apparaat verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop kan per browser verschillen. Bekijk de cookie-instellingen die beschikbaar zijn in uw specifieke webbrowser(s) voor meer informatie. De onderstaande links brengen u rechtstreeks naar de handleidingen van veelgebruikte browsers:

Google Chrome
Firefox
Internet Explorer
Edge
Safari en u vindt hier meer specifieke informatie voor uw Apple apparaten.
Opera

Ook kunt u, indien u niet wilt dat Google Analytics-gegevens door Google worden verzameld en gebruikt, de browserplug-in downloaden en installeren die beschikbaar is onder: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Meer informatie over cookies en het verwijderen van cookies kunt u ook vinden bij de Consumentenbond, via Consuwijzer en via http://www.youronlinechoices.eu/.

Wijzigingen
Ons gebruik van cookies en de namen, doeleinden en plaatsingsduur van de bovengenoemde cookies kunnen in de loop van de tijd veranderen. We zullen daarom regelmatig deze Cookie Policy bijwerken.

Deze Cookie Policy is voor het laatst gewijzigd op 07-07-2020.

Vragen

Indien u vragen of opmerkingen heeft over het gebruik van cookies op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op via:

NIBC Bank N.V.
Carnegieplein 4
2517 KJ Den Haag
Nederland
+31 (0)70 342 5425
info@nibc.com

Selecteer uw hypotheek


Om in te kunnen loggen moet u eerst uw huidige hypotheek selecteren, zo kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste inlog omgeving.

Om aan te melden moet u eerst uw huidige hypotheek selecteren, zo kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste registratie omgeving.

Wij gebruiken privacyvriendelijk ingestelde analytische cookies om informatie over uw gebruik van deze website te verzamelen om u een optimale website-ervaring te kunnen bieden. Ook plaatsen wij een noodzakelijke cookie om te voorkomen dat wij u bij een volgend websitebezoek deze banner opnieuw tonen. Meer informatie vindt u in onze Cookie Policy.